Elite Hotel Stockholm Plaza

Elite Hotel Stockholm Plaza ligger centralt beläget i centrala Stockholm, i en lugn miljö som ändå är nära innerstaden och nattlivet. Precis invid Humlegården och Stureplan. Hotellet har 143 rum som alla är rökfria. Det går att välja på fem olika typer utav rum, där man kan bo från 1 till och med 4 personer, från standardrum till en lyxig svit. Alla besökare har även frukost som ingår i priset.

Dessutom finns det en relaxavdelning på hotellet.

Glöm inte heller ett besök på den prisbelönta restaurangen Vassa Eggen Steak House. På menyn finns kött för alla köttälskare, samt andra alternativ som fisk och ostron. Restaurangens stuk är modernt med en storstadspuls och har öppet för frukost alla dagar i veckan. Lunch serveras alla vardagar och middag måndag till och med lördag. På söndagar har endast baren öppet på Vassa Eggen Steak House.

Övriga tjänster man som gäst kan njuta av på Elite Hotel Stockholm Plaza är gratis wifi, tillgång till rumsservice mot avgift alla dagar i veckan för en slant pengar samt att hotellet även erbjuder tvättservice. Dessutom finns det ett parkeringshus runt hörnet som man kan boka 24 timmars biljett på via receptionen trots att parkeringshuset inte tillhör hotellet.
Hotellet erbjuder även möjlighet till konferens. Det finns tre olika konferensrum som tar upp till 20 till och med 50 deltagare, där wifi även där ingår. Alla konferenslokaler är rymliga och med ett stort ljusinsläpp. De tre lokalerna Damberg, Clara och Clubbrummet fyller alla olika funktioner. Damberg är den största lokalen som går att möblera efter flera sittningar, samt att den går att dela upp i två. Clara är perfekt för en styrelsesittning och Clubbrummet är den modernaste och populäraste lokalen för både möten och mingel. Vill man dessutom ha en festlig tillställning finns den flexibla lokalen Pure som går att göras om från nattklubb till alla möjliga event så som modevisningar, middagar, föreläsningar med mera.

Se ytterligare hotellrecensioner här.