Hotell i Malmö

Radisson Blu Hotel Malmö

hotell i MalmöRadisson Blu Hotel är ett av de mycket centralt belägna hotell som går att välja på i Malmö. Därmed finns shopping, nöje och kommunikationsmedel bara några meter från entrén. Man kan med lätthet gå till järnvägsstationen och hållplats för flygbussarna ligger bara 5-10 minuters promenadväg bort.

Rummen

Hotellet har sammanlagt 229 rum/sviter som alla karaktäriseras av rymlighet. Det minsta hotellrummet är nämligen på hela 43kvm. Utöver klassiska enkel- och dubbelrum finns även speciella rum som är handikappanpassade samt de som är anpassade för de med allergiska besvär (fritt från parfymer m.m.)

De olika rum som finns att välja på är Standardrum, Business Class Rum, Juniorsvit samt Scandinavian Suite.

Rummen har alltid Roomservice dygnet runt, gratis wi-fi och säkerhetsskåp. Här finns även AC, vattenkokare (gratis kaffe & te) samt en mängd tv-kanaler.

Restaurang

I och med att hotellet ligger så centralt är det lätt att hitta en rad olika restauranger i närheten. Vill man däremot äta på hotellet går det att välja på två olika restauranger, Thott´s Restaurant och Lounge.

På Thott´s erbjuds en meny som till mycket stor del är uppbyggd av ekologiska och närproducerade råvaror. Lunch går att beställa 11.30-14 och middag med á la carte 18:00-22:30. Utöver det går det även att få menyn som finns på Roomservice dygnet runt.

Det är även här som hotellets gäster äter frukosten. Hinner du inte äta frukost? Ta en Grab & Run. Det är kaffe/te i engångsmuggar som kan tas med ut från hotellet. Ta med lite frukt eller müslikakor i fickan och morgonen är räddad.

I Lounge finns ett stort utbud av olika drycker och enklare måltider. Genom att det finns en stor TV här är detta stället som gästerna hänger på när sportevenemangen drar igång. Det brukar även vara fullt här under de kvällar som exempelvis melodifestivalen sänds.

Relax och Fitness

Alla gäster har fri tillgång till relax- och fitnessavdelningen. Man kan välja mellan att njuta av värmen i bastun, träna på någon av de olika träningsmaskinerna eller bara slappna av med massage. Den som tröttnar på träningscykeln och vill uppleva Malmö via cykel kan låna cykel på hotellet.

Relax- och fitnessavdelningen har öppet 6:00 till 22:00 alla dagar i veckan.