Hotell i Örebro

Best Western City Hotel

Best Western City HotelBest Western City Hotel är inte bara bland de större hotellen i Örebro, det är även ett av de bäst belägna. I alla fall om målet är att bo så centralt som möjligt. Sammanlagt finns här 115 olika rum och hotellet ligger centralt på Kungsgatan. Därmed är det inte många minuter från hotellet till stadens shopping och restauranger.

Rum

Det finns sex olika rumstyper att välja mellan:

Enkelrum Standard – Ett klassiskt enkelrum med enkelsäng på 90cm.

Enkelrum Superior – Ett lite större rum som har en säng på 120cm. Skillnaden mot Standard är att det även finns sittmöbler i detta rum.

Dubbelrum Standard – Ett klassiskt dubbelrum med en dubbelsäng på 160cm

Tvåbäddsrum Superior – Rummet är lite större än ovan och består av två sängar på vardera 90cm. Dessa står som standard bredvid varandra men går även att sära på. Utöver det finns även en sittmöbel.

Dubbelrum Business – Det som speciellt för detta rum är framförallt att det finns en 32” LED-Tv som har en teknikhub kopplad mot sig. Därmed är det extremt enkelt att visa streamade filmer eller spela upp musik från surfplatta, dator eller telefon.

Här finns en dubbelsäng 160cm eller två 90-sängar som står bredvid varandra. Många av rummen har även connecting doors.

Familjerum – Även om hotellet inte har några specifika familjerum så går flera av rummen att anpassas för familjer. Exempelvis finns rum som har våningssäng eller där det finns möjlighet att ställa in extra säng. Ett annat alternativ är bäddsoffa.

Paketresor

Har ni tänkt spela golf, besöka Lek & Buslandet eller kanske äta lyxigt på Makeriet vid besöket i Örebro? Passa då på att boka någon av de paketlösningar som finns. Det gör att priset blir något billigare och att allt bokas på ett och samma ställe och du bokar ditt hotell i Örebro enklast på hotellörebro.nu.

För barnfamiljer rekommenderas boende i kombination med bad på Gustavsvik eller ett besök på Lek & Buslandet.

Prisexempel för två vuxna och två barn (1495kr).

  • Dubbelrum under en natt
  • Entrébiljetter till leklandet
  • Stor frukostbuffé på hotellet.

Samma pris gäller om boendet istället kombineras med ett besök på badhuset Gustavsvik.