Hotell på Arlanda

Arlanda finns det hotell från flera kända kedjor. Det är ett bra alternativ att kunna stanna på flygplatsen eller i dess närhet om du har en bit till den och ska ut och resa. Hotell på Arlanda är även för dig som har en tidig avgång och inte vill åka direkt från hemmet för att passa flyget. Det är bekvämt att kunna stanna över på ett hotell, natten innan avgång, så att du slipper ta tåg, bil eller buss. Att bo på hotell på Arlanda är även ett bra alternativ även om du ska stanna i Stockholm över ett par dagar, då det finns många bra kommunikationsmöjligheter.

Alternativ att välja mellan

På Stockholm Arlanda Airport finns det som sagt flera olika alternativ när det kommer till hotell. Bland annat finns det ett som heter Jumbo Stay Hostel. Detta är ett lite annorlunda boende, eftersom du stannar över i ett flygplan! Du bor i ett ombyggt 747-200 Jumbo Jet, med utsikt över landningsbanorna. Du får gratis wifi samt gratis transfer till och från terminalerna. Det finns 29 rum, samt frukost och restaurang året runt. Receptionen är öppen dygnet runt.

Ett annat bra alternativ är Rest and Fly. Här bor du både billigt och bekvämt. Grundpriset hos detta hotell är minimum 10 timmar för ett nattrum.  Dock finns det även så kallade dagrum att hyra, som du kan vila i ett par timmar. Hotellet har även möjligheten att låta dig hyra en dusch, om du bara vill blaska av dig innan du ska flyga iväg.

Radisson Blu SkyCity Hotel

Radisson Blu SkyCity Hotel är ett annat bra alternativ. Det har ett perfekt läge mellan terminalerna samt att det även är nära till både buss och tåg. Här finns det 260 rum, som är utrustade med gratis wifi, minibar, tv samt luftkonditionering. Det tar 20 minuter till och från Stockholm City hit med Arlanda Express. Alla gäster har tillgång till ett träningscenter samt att det finns en restaurang, vid namn On My Way, som erbjuder god mat och härlig utsikt över landningsbanan. Dessutom serveras det en frukostbuffé varje morgon från 04:30.

hotell på Arlanda flygplatsClarion Hotel Arlanda Airport bor du på ett förstklassigt hotell mitt på flygplatsen. Detta hotell är placerat mitt i SkyCity, mellan Terminal 4 oh 5. Från detta hotell är det bara ett par meter till Arlanda Express, flygbussarna samt pendeltågen. På detta hotell finns det 414 hotellrum samt även 44 möteslokaler och 2 restauranger. En utomhuspool finns det med! Hotellet serverar frukost varje dag från 05:00 med en frukostbuffé, dock finns det enklare frukost att få från klockan 04:00. Detta hotell erbjuder alla sina gäster tillgång till gym, för en liten summa. Hotellets serviceutbud inkluderar room service, gratis wifi, tvättservice samt att du även kan ta med djur till detta hotell. Andra tjänster som finns är minibar, solterrass, cocktailbar och express checkout.

Utöver dessa hotell så finns det även flera andra boendealternativ med en radie om 1,5 km till 5 km utanför flygplatsen. Bland dessa finner du Good Morning Arlanda, Connect Hotel Arlanda, Best Western, Quality Airport hotel Arlanda, First Hotel, samt många fler.